U kunt niet kiezen….

Kunt u ook niet kiezen uit het overweldigend aanbod aan informatie die u op het internet vindt en weet u daardoor echt niet meer welke vis u nu wel of niet kan (bij)zetten in uw aquarium? Mogen en zullen wij u helpen? Door onze kennis over de bij ons rond zwemmende vissen en onze interesse in uw specifieke wensen en uw aquarium, komen we samen wel tot een leuke en goede keuze. In onze winkel kunt uzelf zien hoe de vissen er in het echt uit zien, geen internet afbeeldingen die “gefotoshopt” zijn. Voor iedereen is er wel een visje te vinden, welke smaak u dan ook heeft. Wij zullen u zeker vertellen wat wel en wat niet bij elkaar kan en wij helpen u graag met het maken van uw keuze, maar de daadwerkelijke keuze maakt u natuurlijk nog altijd zelf !

Siervissen en overige bewoners (+/- 400 soorten)

In de meer dan 150 verkoopaquaria zwemmen meer dan 400 soorten vissen. Van “nano-visjes” tot Malawi-cichlide, van goudvisje tot L-nummers en Discus, van XSmall tot Xlarge. Onze voorraad wordt vaak meerdere malen per week aangevuld met vissen van diverse groothandelaren, maar ook van (thuis)kwekers. Ook importeren wij direct uit Azië, Kwekers uit Oost Europa en soms uit Afrika, waardoor wij een sterk afwisselend assortiment behouden. Er zal daardoor altijd wel iets voor u te vinden zijn.

Cichliden

We hebben een afdeling die bestemd is voor de bewoners afkomstig uit het Malawi meer, tevens hebben we daar ook diverse Victoria cichlide in opgenomen.  Wij doen niet aan wildvang !! Alle cichliden zijn afkomstig van Europese kwekers en zijn gegarandeerd van een hoge kwaliteit.

We hebben ook een uitgebreid assortiment Zuid Amerikaanse dwergcichliden uit de familie van de Apistogramma, maar ook natuurlijk Maanvissen, Discus en enkele overige Amerikaanse cichlide.

Bestellen
Zwemt net dat ene visje niet rond of hebben we dat ene plantje dat u zoekt toevallig net niet: dan kunt u ze ook bij ons bestellen.